درجه ۵ دهیاری بخش مرکزی بندرترکمن ارتقا یافت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=139330کپی به کلیپ‌بورد

درجه ۵ دهیاری بخش مرکزی بندرترکمن ارتقا یافت

بخشدار مرکزی بندرترکمن گفت : با تصویب کمیسیون تعیین درجه بندی دهیاری های کشور ، ۵ دهیاری در روستاهای بخش مرکزی شهرستان ترکمن ارتقا درجه یافتند.

“محمدابراهیم شربتی” در گفت و گوی خبری افزود : براساس سه ویژگی جمعیت ، وسعت و میزان درآمد ، سازمان دهیاری ها و شهرداری های کشور هر چند سال یک بار اقدام به درجه‌بندی دهیاری روستاهای سراسر کشور می کند.

وی بیان داشت : بر این اساس ، درجه دهیاری روستای چاپاقلی از ۵ به شش ، اسلام تپه و گامیشلی نزار از ۳ به چهار ، اورکت حاجی از ۲ به سه و یموت از  ۱ به دو ارتقا یافته است.

بخشدار مرکزی شهرستان ترکمن اضافه کرد : روستاها در درجه بندی یک تا شش دسته بندی می شوند و ارتقا درجه هر دهیاری در میزان تخصیص اعتبارات هر روستا تاثیر دارد.

شربتی گفت : هم اینک بخش مرکزی بندرترکمن دارای ۱۳ روستا است که دهیاری ها نقش مهمی در توسعه و آبادانی آنها دارند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست فصلی فرماندار بندرترکمن با کارکنان فرمانداری برگزار شد
آغاز هماهنگی‌ها برای سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به بندرترکمن
آمادگی بندرترکمن برای میزبانی از رئیس مجلس
ارادت اهل سنت بندرترکمن به امام رضا(ع) / مشهد مقصد اول ماه‌عسل زوج‌های ترکمنی
بازدید معاون وزیر راه و مدیرعامل راه‌آهن کشور از پروژه‌های عمرانی شهرستان ترکمن