آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=123255کپی به کلیپ‌بورد

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 سرپرست فرمانداری شهرستان ترکمن امروز چهارشنبه 12
شهریور در جلسه کارگروه ساماندهی امور گندم، آرد و نان شهرستان گفت: آموزش، کنترل
و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان و
کسب رضایت مردم دارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرترکمن؛
سیدصادق شیرنگی سرپرست فرمانداری در این جلسه اظهار کرد: احساس امنیت غذایی مردم
شریف شهرستان بویژه نان مرغوب و باکیفیت برای ما بسیار مهم است لذا با تمهیدات
کنترلی و حساسیت بهداشتی مناسب در ارتقاء آن تلاش کنیم و با هرگونه مسائل
غیرقانونی احتمالی اعم از قاچاق آرد، تعطیلی خودسرانه، عدم رعایت بهداشت محیط و ..
بدون تعارف برخورد گردد.
تسریع در رفع معضلات پروانه کسب واحدهای خبازی،
تشدید نظارت و بازرسی ها و .. از مهمترین مصوبات این جلسه بودند.
 

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

Skip to content