آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=123255کپی به کلیپ‌بورد

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 سرپرست فرمانداری شهرستان ترکمن امروز چهارشنبه 12
شهریور در جلسه کارگروه ساماندهی امور گندم، آرد و نان شهرستان گفت: آموزش، کنترل
و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان و
کسب رضایت مردم دارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرترکمن؛
سیدصادق شیرنگی سرپرست فرمانداری در این جلسه اظهار کرد: احساس امنیت غذایی مردم
شریف شهرستان بویژه نان مرغوب و باکیفیت برای ما بسیار مهم است لذا با تمهیدات
کنترلی و حساسیت بهداشتی مناسب در ارتقاء آن تلاش کنیم و با هرگونه مسائل
غیرقانونی احتمالی اعم از قاچاق آرد، تعطیلی خودسرانه، عدم رعایت بهداشت محیط و ..
بدون تعارف برخورد گردد.
تسریع در رفع معضلات پروانه کسب واحدهای خبازی،
تشدید نظارت و بازرسی ها و .. از مهمترین مصوبات این جلسه بودند.
 

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان با مردم در مصلی نماز جمعه مسجد قبا
رقابت های فوتسال جام فجر ادارات شهرستان ترکمن پایان یافت
جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج جوان در بندرترکمن برگزار شد
یک پایگاه مقاومت بسیج در بازار ماهی فروشان بندرترکمن افتتاح شد