بازدید فرماندار از پروژه تعریض محور بندرترکمن به آق قلا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=125061کپی به کلیپ‌بورد

 فرماندار شهرستان ترکمن به همراه نماینده غرب استان در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه تعریض محور بندرترکمن به آق قلا بازدید میدانی کردند و در جریان روند پیشرفت فیزیکی آن قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛ سیدصادق شیرنگی فرماندار روز جمعه ۲۶ دی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: این پروژه تحت عنوان بهسازی محور کردکوی – بندر ترکمن – آق قلا با اعتبار  ۳۰۰ میلیارد ریال مصوب سال ۹۹ و طول کل محور ۵۴ کیلومتر شامل ۱-محور کردکوی به بندر ترکمن بطول ۱۰ کیلومتر و عرض۹متر که در مرحله انجام روکش آسفالت قرار دارد و ۲-محور کمربندی شرقی بندر ترکمن بطول ۹ کیلومتر که فعلا در برنامه اجرایی قرار ندارد و ۳-محور بندر ترکمن به آق قلا بطول ۳۵ کیلومتر.
وی افزود: در خصوص محور بندرترکمن به آق قلا مقرر شد  با اعتبار مذکور تعریض محور بعرض ۴/۵ متر و بطول ۱۷/۵کیلومتر  باند جنوبی از سمت بندر ترکمن به آق قلا توسط اداره کل راه و شهرسازی استان اجرا شود. و تعریض ۱۷/۵ کیلومتر و عرض۴/۵متر از باند جنوبی و از سمت آق قلا به بندر ترکمن ، توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و از محل اعتبارات راهداری اجرا شد.
 وی ابراز امیدواری کرد در صورت مساعد بودن شرایط جوی روکش آسفالت محور کردکوی به بندر ترکمن طی دو هفته آینده به اتمام برسد و آماده بهره برداری گردد.
گفتنی است مقرر شد در صورت مساعد بودن شرایط جوی اداره کل راه و شهرسازی تا پایان سال جاری نسبت به زیرسازی و آسفالت بطول۳ کیلومتر و عرض ۴/۵ متر  از مسیر بندر ترکمن به آق قلا اقدام و آماده بهره برداری کند و اجرای مابقی مسیر تعهدی اداره کل راه و شهرسازی در مرحله برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار است.
همچنین مقرر شد بعد از آسفالت مسیر اصلی شهر سیجوال که در حال تعریض است، اداره راه و شهر سازی نسبت به احداث بلوار وسط جاده اقدام کند.

 

 

 

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار بندرترکمن گفت : مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعه‌های خیر و احسان ، مورد اعتماد مردم هستند.
دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان با مردم در مصلی نماز جمعه مسجد قبا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرترکمن؛ نورمحمد جعفری فرماندار شهرستان به همراه جمعی از مسئولان شهرستانی با حضور در مصلی نماز جمعه مسجد قبا به صورت چهره به چهره با مردم دیدار و گفتگو کرد.
رقابت های فوتسال جام فجر ادارات شهرستان ترکمن پایان یافت
این مسابقات به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با همت اداره ورزش و جوانان و هیات فوتبال بندرترکمن برگزار شد.
جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج جوان در بندرترکمن برگزار شد
همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ، جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج به همراه ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری با حضور امام جمعه ، فرماندار ، مسوولان اجرایی و اقشار مختلف مردم بندرترکمن برگزار شد.
یک پایگاه مقاومت بسیج در بازار ماهی فروشان بندرترکمن افتتاح شد
پایگاه مقاومت بسیج حضرت نوح ( ع ) به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نورمحمد جعفری فرماندار ، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرترکمن و جمعی از مسوولان اجرایی و بسیجیان در محل بازار ماهی فروشان این شهر افتتاح شد.
افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه با اعتبار ۸۴۰ میلیارد تومان در بندرترکمن
نور محمد جعفری فرماندار شهرستان بندرترکمن در مراسم گرامیداشت دهه فجر با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه عمرانی و اقتصادی در بندر ترکمن گفت: “اعتبار این پروژه‌ها ۸۴۰ میلیارد تومان است که شامل ۴۲ پروژه اقتصادی با ۵۴۷ میلیارد تومان و ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۹۳ میلیارد تومان می‌شود.”