تا پایان سال چهار حلقه چاه به تولید مجتمع آب شیرین کن بندرترکمن اضافه خواهد شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=141812کپی به کلیپ‌بورد
جلسه‌ای با هدف افزایش میزان تولید آب شرب مجتمع آب‌ شیرین‌کن بندرترکمن به ریاست امید سقلی فرماندار شهرستان ترکمن و سایر مسئولین در محل دفتر فرماندار برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری شهرستان ترکمن؛ در این نشست فرماندار شهرستان بر روند اجرایی و تسریع در فرآیند احداث چاه‌ها با هدف تأمین پایدار آب آشامیدنی شهرستان تأکید کرد.

در ادامه، فرماندار شهرستان ترکمن با تأکید بر اهمیت تأمین آب سالم بویژه در فصل تابستان به برنامه های شهرستان اشاره کرد و گفت : باتوجه به اینکه تابستان سختی را پشت سر گذراندیم از هم اکنون با تحویل چهار قطعه زمین به مجتمع آب شیرین بندرترکمن برنامه ریزی کردیم تا پایان سال ۱۴۰۴ چهار حلقه چاه احداث گردد و حدود ۲۵۰۰ مترمکعب به تولید آب مجتمع آب شیرین کن بندرترکمن اضافه شود.

سقلی ادامه داد : احداث این چهار حلقه چاه ان شاء الله از هفته آینده آغاز خواهد شد.

وی اظهار امیدواری کرد: با این اقدام یعنی افزایش منابع آبی بندرترکمن در کنار اصلاح خطوط انتقال ان شاء الله تابستان سال آینده قطعی های امسال را نخواهیم داشت و مردم شریف بندرترکمن شرایط سخت را تحمل نخواهند کرد.

 

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.