تجلیل از برگزیدگان کودک فیلمساز بندرترکمن

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=100799کپی به کلیپ‌بورد

تجلیل از برگزیدگان کودک فیلمساز بندرترکمن

 طی مراسمی با حضور عبدالرحیم سیفی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، فرماندار شهرستان ترکمن و جمعی از مسئولین شهرستانی از برگزیدگان فیلمساز کودک بندرترکمن در جشنواره ملی فیلم کودک و نوجوان قزوین تقدیر شد.

رئوف چوکه به واسطه ساخت فیلم کوتاه «لذت یک کتاب» و دانیال کربه به واسطه ساخت فیلم کوتاه« فیل قرمز گم شده» به عنوان کارگردان جوایز نفیسی دریافت کردند.

شایان ذکر است هفتمین جشنواره ملی فیلم کوتاه کودکان برای کودکان با شرکت 1243 فیلم در چهار بخش انیمیشن کودک، انیمیشن نوجوان، فیلم کوتاه کودک و فیلم کوتاه نوجوان به میزبانی استان قزوین برگزار شده بود.

 تجلیل از برگزیدگان کودک فیلمساز بندرترکمن

 

تجلیل از برگزیدگان کودک فیلمساز بندرترکمن

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.