ترويج و گسترش فرهنگ كتابخوانی در ميان اقشار مختلف مردم ضرورت دارد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=138279کپی به کلیپ‌بورد

ترويج و گسترش فرهنگ كتابخوانی در ميان اقشار مختلف مردم ضرورت دارد

فرماندار بندرترکمن گفت : ترويج و گسترش فرهنگ كتابخوانی در ميان اقشار مختلف مردم ضرورت دارد.

نورمحمد جعفری در اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان ترکمن در سال ۱۴۰۳ افزود : با مشاركت و تعامل همه دستگاه ها می توان به خوبی به رشد میزان مطالعه مفید در سطح جامعه كمک کرد.

وی اظهار کرد : همه دستگاه ها و آحاد مردم بایستی برای نهادینه كردن این مهم در سطح جامعه مشاركت كنند.

این مقام مسوول از حوزه قضایی خواست در زمینه همکاری با کتابخانه‌ها ، به اقداماتی از قبیل کمک به تامین منابع کتابخانه‌ها ، خرید تجهیزات ، تعمیر و بازسازی کتابخانه‌ها با رعایت شرایط مقرر در قانون ، به عنوان موارد جایگزین حبس برای محکومان مدنظر قرار دهند.

ترويج و گسترش فرهنگ كتابخوانی در ميان اقشار مختلف مردم ضرورت دارد

 

ترويج و گسترش فرهنگ كتابخوانی در ميان اقشار مختلف مردم ضرورت دارد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.