توزیع عادلانه آب در برخی از روستاهای بخش مرکزی بندرترکمن ضرورت دارد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=138340کپی به کلیپ‌بورد

توزیع عادلانه آب در برخی از روستاهای بخش مرکزی بندرترکمن ضرورت دارد

بخشدار مرکزی بندرترکمن بر ضرورت توزیع عادلانه آب در برخی از روستاهای این بخش توسط دستگاه متولی تاکید کرد.

“محمدابراهیم شربتی” در گفت و گوی خبری افزود : در این راستا باید اقدام‌های لازم صورت گیرد و از ظرفیت‌های موجود نیز استفاده شود.

وی تصریح کرد : قطعی آب چند ساعته طولانی و بدون هماهنگی و اطلاع رسانی در برخی از روستاها ، نارضایتی اهالی را در پی داشته است.

بخشدار مرکزی بندرترکمن تاکید کرد : نیاز است آب و فاضلاب با تدبیر و تمهیدات لازم این مشکل را حل نماید.

شربتی ضمن قدردانی از دستورات و پیگیری های صورت گرفته از سوی فرماندار بندرترکمن در راستای خدمت رسانی به مردم در اجرای طرح های آب و فاضلاب ، اضافه کرد : امیدواریم با همت دستگاه متولی و مدیریت بهتر حوزه آب توسط مردم شریف ، روستاهای تابعه در تابستان ، تنش آبی کمتری داشته باشد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.