جلسه هماهنگی گرامیداشت سوم خرداد، ۱۴ خرداد رحلت امام و ۱۵ خرداد در شهرستان ترکمن برگزار شد

جلسه هماهنگی گرامیداشت سوم خرداد، ۱۴ خرداد رحلت امام و ۱۵ خرداد در شهرستان ترکمن برگزار شد

جلسه هماهنگی گرامیداشت سوم خرداد، ۱۴ خرداد رحلت امام و ۱۵ خرداد در شهرستان ترکمن با حضور فرماندار و سایر اعضا امروز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت در محل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛ سید صادق شیرنگی فرماندار ضمن تبریک ایام و روز  روابط عمومی اظهار کرد:  با توجه به شرایط کنونی کشور و برنامه های دشمنان در جهت ایجاد تفرقه و تضعیف نظام جمهوری اسلامی، نقش روابط عمومی ها با توجه به تجربه و تخصصی که دارند بسیار پررنگ است و با محتوا سازی کمک مهمی در زنده نگه داشتن آرمان ها و ارزش های انقلاب می‌توانند بکنند.
نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر گفت: در تاریخ ملت ها مناسبتهای مختلفی وجود دارد که احساس حماسی مشترکی را در بین تک تک افراد جامعه ایجاد می‌کند و یکی از این مناسبت ها روز سوم خرداد آزادی خرمشهر عزیز از دست رژیم بعثی است.

وی آزادسازی خرمشهر را نقطه عطف و اوجی در دوره جنگ تحمیلی دانست و گفت: این پیروزی مقدمه‌ای برای موفقیت های بزرگ در عملیات‌های بعدی در طول هشت سال دفاع مقدس بود، در واقع آزادسازی خرمشهر آزادسازی  یک قطعه خاک نبود بلکه آبرو و حیثیت ما بود چرا که در این عملیات ضربه سنگینی به دشمن وارد کردیم دشمنی که آمده بود تهران را فتح کند و برای دولت‌های بزرگ استکباری خوش خدمتی کند.

شیرنگی افزود: مردم ما انقلاب کرده بودند که آزاد شوند و پیروزی اول انقلاب مقدمه‌ای برای مقاومت در آبادان و خرمشهر بود که دشمن خیال تجاوز به سرش نزند و همانطور که معمار کبیر انقلاب فرمایش کردند ما وسیله بودیم خرمشهر را خدا آزاد کرد. دستور امام و کمک و یاری خدا باعث شد خرمشهر آزاد شود.

وی گفت: اگر چه نمی توانیم به لحاظ شرایط کرونایی مناسبت‌ها را همچون سال‌های گذشته برگزار کنیم اما به طرق دیگر مثل محتواسازی و استفاده از فضای مجازی، نصب پارچه و بنر با مضمون مناسبت ها بایستی آن ها را زنده نگه داریم تا دشمن بداند آرمان ها و ارزش ها زنده هستند ما زنده ایم و اجازه نخواهیم داد کوچکترین غفلتی در ما ایجاد شود.
 وی در ادامه با اشاره به موضوع انتخابات افزود: در آستانه رویداد سیاسی مهم در سال جاری قرار داریم و شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات در ۲۸ خرداد آغاز شده است و این دوره از انتخابات نیز همچون سایر ادوار گذشته از اهمیت خاصی برخوردار است.
 فرماندار گفت: در خصوص انتخابات دو موضوع مهم اولویت دارد که ارکان نظام جمهوری اسلامی نیز بر آن تاکید دارند: مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح. و ادامه داد: مشارکت حداکثری نشان دهنده وحدت و انسجام داخلی در سطح منطقه و فرامنطقه‌ای نشان دهنده اقتدار و عظمت و عزت نظام جمهوری اسلامی است.
شیرنگی افزود: در طول ۴۲ سال انقلاب اسلامی با حضور مردم بوده است که در مقابل قدرتهای بزرگ دنیا توانستیم قد علم کنیم، اگر خواهان یک ایران آزاد و توسعه یافته هستیم راهی جز مشارکت و حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای وجود ندارد. مشارکت مردم در انتخابات آب پاکی روی دست دشمن میریزد و این است ارزش حضور مردم.
 رئیس هیات اجرایی انتخابات شهرستان تاکید کرد: اگر می‌خواهیم شهرها، روستاها و کشوری آباد داشته باشیم بایستی انتخاب آگاهانه و به دور از تفکر قومیتی و طایفه ای داشته باشیم و ملاک انتخاب مان را تعهد، تخصص، تقوا، پاکدستی، کار بلدی و دلسوزی قرار دهیم چرا که در غیر این صورت روی آبادانی و توسعه را نخواهیم دید.
فرماندار همچنین با اشاره به موضوع ویروس کرونا تصریح کرد: آنچه باعث تشدید شیوع ویروس کرونا میشود تجمع انسانی است و در واقع هر تجمع بالقوه می‌تواند برای شیوع این ویروس یک کانون خطرناک باشد.
 وی افزود: هر زمان پروتکل های بهداشتی را رعایت کردیم آمار تلفات کاهش یافت و بالعکس با ساده انگاری با از دست دادن عزیزانمان متحمل هزینه‌های زیادی شدیم چرا که سرمایه های اجتماعی بزرگی را از دست دادیم.
 شیرنگی افزود: برای کاهش تلفات ناشی از این ویروس راهی جز رعایت کردن پروتکل‌های بهداشتی و اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به اطرافیان و افراد جامعه نداریم و از آنجا که جان تک افراد جامعه برای ما ارزش دارد بایستی تا می‌توانیم دستورالعمل های بهداشتی را رعایت و اطلاع رسانی کنیم.
 غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، دیدار با ائمه جمعه و نهضت کمک مومنانه و توزیع بسته های معیشتی از جمله برنامه های گرامیداشت این مناسبت ها در شهرستان ترکمن است.

جلسه هماهنگی گرامیداشت سوم خرداد، ۱۴ خرداد رحلت امام و ۱۵ خرداد در شهرستان ترکمن برگزار شد

 

جلسه هماهنگی گرامیداشت سوم خرداد، ۱۴ خرداد رحلت امام و ۱۵ خرداد در شهرستان ترکمن برگزار شد

 

جلسه هماهنگی گرامیداشت سوم خرداد، ۱۴ خرداد رحلت امام و ۱۵ خرداد در شهرستان ترکمن برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.