جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بندرترکمن برگزار شد

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بندرترکمن برگزار شد

 جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بندرترکمن با موضوع تلفات پرندگان خلیج گرگان و کرونا ویروس با حضور فرماندار و سایر مسئولین شهرستان روز دوشنبه ۵اسفند درمحل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرترکمن؛ الیاس هیوه چی فرماندار اظهار کرد: در خصوص تلفات پرندگان در طی هفته گذشته محیط زیست و دامپزشکی بطور جدی اقدامات لازم را دنبال و پیگیری های لازم را انجام میدهند. پشتیبانی های لازم صورت گرفته و امیدواریم بطور کامل تحت کنترل قرار گیرد.
وی در خصوص کرونا ویروس گفت: همانگونه که توضیحات لازم در رسانه های گروهی داده شد بیماری است شبیه آنفلوانزا و سرماخوردگی که در کشور و در استان و شهرستان ها اقدامات لازم برای پیشگیری از آن صورت گرفته است.
هیوه چی افزود: در شهرستان بندرترکمن هم شبکه بهداشت و درمان آمادگی کامل برای مقابله با این بیماری را دارد و تا امروز هیچ موردی در شهرستان مشاهده نشده است. 
وی تاکید کرد اگر شهروندان ما اصول پیشگیری را به درستی رعایت کنند ان شاا.. با مشکلی مواجه نخواهند بود. برای کنترل بیماری مکان های تجمعی فعلا را تعطیل کردیم نظیر میادین دام بازارهای هفتگی سالن های ورزشی و ..

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بندرترکمن برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.