حضور فرماندار بندرترکمن در محلات دارای تنش آبی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=140502کپی به کلیپ‌بورد
فرماندار بندرترکمن با همراهی معاون فرماندار ، رئیس و معاون آب و فاضلاب شهرستان در محلاتی که دارای تنش آبی می باشد حضور یافت و با مردم این مناطق دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری بندرترکمن امید سقلی در حاشیه این بازدید و دیدار مردمی اظهار داشت : در این بازدید از نزدیک مشکلات مردم عزیز شهر بندرترکمن مورد بررسی قرار گرفت و با یاری خداوند متعال و با پیگیری مستمر در جهت اجرای برنامه ها و راهکارهای فنی که توسط آب و فاضلاب شهرستان پیش بینی کرده مشکلات بندرترکمن را به حداقل خواهیم رساند.

فرماندار بندرترکمن در ادامه با اشاره به نزدیکی عید قربان خاطر نشان کرد : شهرستان ترکمن از فردا تا دو روز بعد از عید قربان، در اوج مصرف آب شرب قرار خواهد گرفت لذا از مردم شریف بندرترکمن بویژه مناطقی که از نعمت آب شرب برخوردار هستند درخواست میکنیم تا در مصرف آب ، صرفه جویی کنند تا همه مناطق بندرترکمن از این نعمت الهی بهره مند شوند.

گفتنی است فرماندار بندرترکمن از مناطق پیرقلی زاده ، جمهوری و بهشت بازدید کرد و ضمن گفتگو با مردم این محلات از نزدیک در جریان مشکلات کم آبی قرار گرفت.

 

 

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.