حضور فرماندار در نماز جمعه شهر بندر ترکمن

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=109135کپی به کلیپ‌بورد

حضور فرماندار در نماز جمعه شهر بندر ترکمن

 عبدالحکیم فیروزی فرماندار شهرستان ترکمن جمعه 24 دی ماه سال 1395 در میان نمازگزاران در محل مسجد قبا حاضر و به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛ فیروزی فرماندار ضمن تسلیت ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: ایشان عالم مجاهد و مبارز، سرباز انقلاب اسلامی مرید امام خمینی (ره)  و یار صدیق رهبر معظم انقلاب  و نمونه بی نظیر استقامت و پایبندی به اصول اساسی انقلاب بود.

وی افزود:در مراسم تشییع آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) در تهران بیش دو و نیم میلیون نفر شرکت کردند و مردم با این حضور گسترده یاد و خاطره یار دیرین انقلاب امام (ره) و رهبری را گرامیداشتند.

فرماندار در پایان از  برگزاری مجلس بزرگداشتی بمناسبت ارتحال ملکوتی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) با حضور نماینده ولی فقیه در استان حضرت آیت الله نور مفیدی در شهرستان ترکمن (مسجد قبا مصلای نماز جمعه ) در مورخه 26/10/95 خبر داد و از عموم مردم  جهت شرکت در این مجلس ترحیم دعوت نمود.

 

حضور فرماندار در نماز جمعه شهر بندر ترکمن

 

حضور فرماندار در نماز جمعه شهر بندر ترکمن

 

حضور فرماندار در نماز جمعه شهر بندر ترکمن

 

حضور فرماندار در نماز جمعه شهر بندر ترکمن

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.