حضور فرماندار شهرستان ترکمن در مناطق دارای ناترازی آب و برق

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=141110کپی به کلیپ‌بورد
ظهر امروز امید سقلی فرماندار شهرستان ترکمن با همراهی خوجه معاون عمرانی فرماندار و مدیران اداره آب و برق شهرستان در محله جمهوری ۲۵ بندرترکمن حضور یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ترکمن در این بازدید فرماندار شهرستان و مدیران اداره آب و برق ضمن عذرخواهی از ناترازی های بوجود آمده برنامه های خروج از این ناترازی ها را با مردم محله جمهوری در میان گذاشتند و بر تلاش برای رفع کمبودها تأکید کردند

فرماندار شهرستان تأکید کرد : الحمدالله برنامه مشخصی برای رفع ناترازی آب شرب در شهرستان تدوین شد که ان شاء الله با همت شرکت آب و فاضلاب و با استفاده از ظرفیت نماینده محترم مجلس و استانداری گلستان سعی خواهیم کرد تمامی طرح ها و برنامه های تدوین شده شهرستان در حوزه آب شرب را اجرایی کنیم تا مشکلات مردم را مرتفع کنیم.

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.