معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بندرترکمن گفت : خبازان نسبت به پخت مرغوب و با كيفيت نان در اين شهرستان تلاش کنند.
شهرام اصفهانی در نشست با خبازان شهرستان ترکمن افزود : صاحبان خبازی ها تلاش مستمر برای بهبود کیفیت پخت نان بعمل آورند و دستگاه های متولی نیز تمام تلاش خود را برای پیگیری و رفع موانع و مشکلات خبازی ها بکار گیرند.
وی با اشاره به اينكه سلامتی مردم و شهروندان بايد در اولويت همه برنامه ها باشد ، از بازرسان آرد و نان بندرترکمن خواست تا برای رفع مشكلات احتمالی در اين بخش ، اهتمام جدی انجام دهند.
معاون برنامه ریزی فرمانداری بندرترکمن با اشاره به اینکه ۹۴ واحد خبازی در شهرستان مشغول به فعالیت هستند ، بیان داشت : ارائه آموزش مناسب به خبازان از برنامه های در دست اقدام است که به زودی انجام خواهد شد.
پایین بودن کیفیت آرد برخی از کارخانه ها و مشکلات کارت خوان های مخصوص نان از مهمترین دغدغه های نانوایان بود که در این نشست نسبت به آن ابراز نارضایتی کرده اند.