سرپرست فرمانداری شهرستان ترکمن در اولین روز کاری خود به همراه معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار و بخشدار مرکزی امروز دوشنبه ۱۱ بهمن با مادر بزرگوار شهیده “مرجان نازقلچی” فرماندار اسبق شهرستان دیدار و از وی دلجویی کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛ عبدالغفور غراوی سرپرست فرمانداری در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهداء والامقام، برای خانواده شهداء و جانبازان آرزوی سلامتی وتوفیق روز افزون کرد و اظهار کرد: عزت، امنیت و اقتدار کشور در منطقه و جهان مدیون مجاهدت ها، رشادت ها، صبر و استقامت خانواده های سرافراز شهداء و ایثارگران کشور است.
وی افزود: جامعه ایثارگران بویژه والدین معظم شهدا حق بسیاری بر گردن جامعه و مسئولان دارند و همه باید تلاش کنیم تا رضایتمندی این خانواده ها که خواسته ای جز خدمت به مردم ندارند جلب شود.
گفتنی است شهیده “مرجان نازقلچی” اولین فرماندار زن در استان گلستان و شمال کشور بود که در سال ۱۳۹۴ در حادثه خونین منا به مفام رفیع شهادت رسید.