سفر رييس جمهوری به گلستان با دستاوردهای خوبی همراه خواهد بود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=137038کپی به کلیپ‌بورد

سفر رييس جمهوری به گلستان با دستاوردهای خوبی همراه خواهد بود

بخشدار مرکزی بندرترکمن گفت : سفر رييس جمهوری و هیات دولت به گلستان با دستاوردهای بسيار خوبی برای اين استان و شهرستان همراه خواهد بود.

“محمدابراهیم شربتی” در گفت و گوی خبری افزود : بی گمان دور دوم سفر رییس جمهوری به تحولی اساسی در توسعه همه جانبه گلستان به ویژه بندرترکمن خواهد انجاميد.

وی بیان داشت : سفر هيات دولت به استان ها و شهرستان ها فرصت مناسبی برای حل مشكلات است و بايد از آن به درستی بهره برد.

شربتی بر لزوم حضور گسترده اقشار مختلف مردم روستاهای بخش مرکزی بندرترکمن در آیین استقبال از رییس جمهوری در روز پنج شنبه ۳۰ آذرماه تاکید کرد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.