سومین جلسه پدافند غیر عامل شهرستان ترکمن برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=136095کپی به کلیپ‌بورد
سومین جلسه پدافند غیر عامل شهرستان ترکمن به ریاست فرماندار جعفری و با حضور معاونین سیاسی و عمرانی فرمانداری و سایر مدعوین جلسه با محوریت هماهنگی برنامه های گرامیداشت هفته پدافند غیر عامل امروز چهارشنبه 26 مهرماه در محل فرمانداری بندر ترکمن برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ترکمن؛ فرماندار شهرستان ترکمن با اشاره به هفته گرامیداشت پدافند غیر عامل عنوان نمود: این هفته از سوم تا دهم آبان ماه با شعار ایران پایدار، به وسعت ایمان به بلندای امید برگزار می گردد.
جعفری در این جلسه خاطر نشان کرد: هدف پدافند غیر عامل کاهش آسیب پذیری در بین مردم و جامعه میباشد. وی همچنین از دستگاههای اجرایی خواست تا با هم افزایی و مشارکت عملی آسیب های موجود در شهرستان را به حداقل برسانند.
 

سومین جلسه پدافند غیر عامل شهرستان ترکمن برگزار شد

 

سومین جلسه پدافند غیر عامل شهرستان ترکمن برگزار شد

 

سومین جلسه پدافند غیر عامل شهرستان ترکمن برگزار شد

 

سومین جلسه پدافند غیر عامل شهرستان ترکمن برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.