جلسه بررسی مسائل و مشکلات بانوان شهرستانهای غرب استان با حضور فرمانداران، مشاوران و کارشناسان امور بانوان شهرستانهای ترکمن، گمیشان، کردکوی و بندرگز، مسئولان شهرستاني، ريس دادگستري و دادستان شهرستان تركمن در محل سالن جلسات فرمانداري تركمن برگزار گردید.
فرماندار شهرستان تركمن با اشاره به 7 كارگروه تشكيل شده در شهرستان، گفت: هر يك از اين كارگروه ها وظايف خاصي را برعهده داشته و در راستاي امورات محوله فعاليت خود را انجام خواهند داد كه كارگروه آسيب هاي اجتماعي به مسئوليت بهزيستي كه جلساتي نيز برگزار كردند از جمله اين كارگروه ها است.
مرجان نازقلچي در ادامه اظهار داشت: متاسفانه زوجين براساس باورهاي غلط و با كوچكترين مشكل اقدام به طلاق مي كنند.
وي تصريح كرد: مي توانيم با برگزاري كلاسهاي آموزشي تركيبي با حضور كارشناسان مختلف روند رو به رشد اين آسيب را كم كرده و به حداقل برسانيم. آموزش از نزديك و چهره به چهره بمراتب اثرات بهتر و بيشتري خواهد داشت.
فرماندار تركمن گفت: دادگستري، مركز بهداشت و بهزيستي شهرستان تفاهم نامه اي تحت عنوان ارتقا كمي و كيفي كلاس آموزشي، مشاوره قبل از ازدواج را در راستاي كاهش آمار طلاق در سطح شهرستان تهيه و آماده كرده اند كه انشالله در سال 94 پيگيري خواهد شد.
رئيس دادگستري شهرستان تركمن نيز اظهار داشت: حسن معاشرت، پرهيز از درگيري و نزاع از جمله وظايف و تكاليف اخلاقي است كه براي زوجين برشمرده شده است.
حجت الاسلام شهواري افزود: خانواده ها و مربيان بايد با اين تكاليف آشنا شوند. تلاشهايي كه تاكنون در زمينه آموزش زوجين انجام شده خيلي كم است.
وي خاطر نشان ساخت: بجاي توجه به جنبه اقتصادي زوجين در ابتداي زندگي به مباحث آموزشي آنها و آشنا كردن آنها به تكاليف اخلاقيشان توجه كنيم.
رئيس دادگستري شهرستان تركمن گفت: از عوامل مخرب در متلاشي كردن خانواده ها برنامه هاي ماهواره اي و اعتياد است كه متاسفانه تاثير بسيار مخرب بر جامعه گذاشته و انشالله با تلاش مجموعه بتوانيم روند طلاق را معكوس كرده و به حداقل برسانيم.
برگزاري كلاسهاي آموزش تركيبي با حضور كارشناسان دادگستري، مركز بهداشت و بهزيستي شهرستان براي زوجين در راستاي كمك به پايداري زندگي جوانان در سال 94، طرح جمعيت بانوان فرهيخته و فعال عرصه فرهنگي ديني، طرح توانمندسازي زنان روستايي، طرح مناديان حجاب، شيوه نامه عفاف و حجاب و تاسيس نگارخانه از جمله مصوبات اين جلسه بود.