نشست زنان فرهیخته استان در محضر نماینده ولی فقیه گلستان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102441کپی به کلیپ‌بورد

نشست زنان فرهیخته استان در محضر نماینده ولی فقیه گلستان برگزار شد

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان گفت: نشست زنان فرهیخته و تاثیر گذار استان در محضر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان گرگان برگزار شد.

فائزه عبداللهی در نشست زنان فرهیخته و بانوان تاثیر گذار استان با اشاره به نامگذاری روز 15 بهمن با عنوان انقلاب اسلامی، استحکام خانواده، زنان و سبک زندگی ایرانی – اسلامی، گفت: نقش زنان در دوران انقلاب اسلامی بسیار پررنگ بوده و آنان در عرصه های مختلف انقلاب، جنگ تحمیلی، حوزه علم و دانش، حوزه فرهنگ و اجتماع همواره حضوری فعال داشته اند.

 وی در این نشست که در محضر حضرت آیت الله نومفیدی برگزار شد خطاب به ایشان یاد آور شد: همواره رهنمود های شما که برگرفته از مبانی دینی است به عنوان فردی که قبل از انقلاب در پیروزی انقلاب نقش بارزی داشتید و چه در زمان انقلاب که پرچم دار بودیدو چه درحال حاظرراهنمای جامعه زنان بوده است.

مدیرکل دفتر امورزنان و خانواده گلستان خاطرنشان کرد: زنان ایرانی پس از پیروی انقلاب اسلامی به وسیله بازیابی عزت و منزلت واقعی خود و رعایت موازین شرعی و شرکت در فعالیت های اجتماعی، اداری و آموزشی و علمی توانستند از نظر کمی نیز پیشرفت چشمگیری داشته باشند.

وی با بیان اینکه هم اکنون 66 نفر از بانوان استان در پست های مدیریت و معاونت در سطح ادارات کل و شهرستان های گلستان مشغول خدمت هستند تاکید کرد: برای تحقق اهداف جمهوری اسلامی لازم است انتظارت جامعه زنان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

شایان ذکر است، به همت دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان نشست زنان فرهیخته و بانوان تاثیر گذار استان در محضر حضرت آیت الله نورمفیدی نماینده  ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان در دفتر کار ایشان برگزار شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار بندرترکمن گفت : مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعه‌های خیر و احسان ، مورد اعتماد مردم هستند.
دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان با مردم در مصلی نماز جمعه مسجد قبا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرترکمن؛ نورمحمد جعفری فرماندار شهرستان به همراه جمعی از مسئولان شهرستانی با حضور در مصلی نماز جمعه مسجد قبا به صورت چهره به چهره با مردم دیدار و گفتگو کرد.
رقابت های فوتسال جام فجر ادارات شهرستان ترکمن پایان یافت
این مسابقات به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با همت اداره ورزش و جوانان و هیات فوتبال بندرترکمن برگزار شد.
جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج جوان در بندرترکمن برگزار شد
همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ، جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج به همراه ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری با حضور امام جمعه ، فرماندار ، مسوولان اجرایی و اقشار مختلف مردم بندرترکمن برگزار شد.
یک پایگاه مقاومت بسیج در بازار ماهی فروشان بندرترکمن افتتاح شد
پایگاه مقاومت بسیج حضرت نوح ( ع ) به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نورمحمد جعفری فرماندار ، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرترکمن و جمعی از مسوولان اجرایی و بسیجیان در محل بازار ماهی فروشان این شهر افتتاح شد.
افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه با اعتبار ۸۴۰ میلیارد تومان در بندرترکمن
نور محمد جعفری فرماندار شهرستان بندرترکمن در مراسم گرامیداشت دهه فجر با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه عمرانی و اقتصادی در بندر ترکمن گفت: “اعتبار این پروژه‌ها ۸۴۰ میلیارد تومان است که شامل ۴۲ پروژه اقتصادی با ۵۴۷ میلیارد تومان و ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۹۳ میلیارد تومان می‌شود.”