نشست فرماندار شهرستان ترکمن با رئیس هیئت مدیره شرکت هیربدان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=125882کپی به کلیپ‌بورد

 با هدف سرمایه گذاری از سوی شرکت هیربدان در شهرستان ترکمن، روز جمعه ۱۵ اسفند نشستی با حضور شیرنگی فرماندار و مصوری رئیس هیئت مدیره شرکت مذکور در محل دفتر فرماندار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛ سیدصادق شیرنگی فرماندار ظرفیت ها و پتانسیل های شهرستان از جمله مرکز نوآوری و شکوفایی استعدادهای درخشان، صنایع دستی ترکمن، گردشگری، آبزی پروری و پرورش ماهی در قفس و همچنین بوم گردی را تشریح و معرفی کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: در صورت یک اراده جدی برای سرمایه گذاری در هر یک از بخش های فوق در راستای توسعه شهرستان آماده همکاری با سرمایه گذار هستیم.
فرماندار شهرستان با توجه به مشکل کم آبی در شهرستان و نوع فعالیت شرکت فوق گفت: احداث آب شیرین کن و سرمایه گذاری در این زمینه یکی از نیازهای اساسی آینده مردم است یک فرصت بسیار مناسب است.
در پایان مقرر شد سرمایه گذار نسبت به ارائه طرح به فرمانداری جهت پیگیری از مراجع مربوطه اقدام تا در صورت فراهم شدن شرایط مقدمات سرمایه گذاری آغاز شود.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار بندرترکمن گفت : مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعه‌های خیر و احسان ، مورد اعتماد مردم هستند.
دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان با مردم در مصلی نماز جمعه مسجد قبا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرترکمن؛ نورمحمد جعفری فرماندار شهرستان به همراه جمعی از مسئولان شهرستانی با حضور در مصلی نماز جمعه مسجد قبا به صورت چهره به چهره با مردم دیدار و گفتگو کرد.
رقابت های فوتسال جام فجر ادارات شهرستان ترکمن پایان یافت
این مسابقات به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با همت اداره ورزش و جوانان و هیات فوتبال بندرترکمن برگزار شد.
جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج جوان در بندرترکمن برگزار شد
همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ، جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج به همراه ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری با حضور امام جمعه ، فرماندار ، مسوولان اجرایی و اقشار مختلف مردم بندرترکمن برگزار شد.
یک پایگاه مقاومت بسیج در بازار ماهی فروشان بندرترکمن افتتاح شد
پایگاه مقاومت بسیج حضرت نوح ( ع ) به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نورمحمد جعفری فرماندار ، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرترکمن و جمعی از مسوولان اجرایی و بسیجیان در محل بازار ماهی فروشان این شهر افتتاح شد.
افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه با اعتبار ۸۴۰ میلیارد تومان در بندرترکمن
نور محمد جعفری فرماندار شهرستان بندرترکمن در مراسم گرامیداشت دهه فجر با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه عمرانی و اقتصادی در بندر ترکمن گفت: “اعتبار این پروژه‌ها ۸۴۰ میلیارد تومان است که شامل ۴۲ پروژه اقتصادی با ۵۴۷ میلیارد تومان و ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۹۳ میلیارد تومان می‌شود.”