نشست فرماندار شهرستان ترکمن با مدیر عامل آب و فاضلاب استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=144047کپی به کلیپ‌بورد
🔸 امید سقلی فرماندار شهرستان ترکمن، در نشستی با رحیمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان، بر پیگیری مستمر روند حفر چاه‌ برای تامین آب پایدار تاکید کرد.

✍️به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری شهرستان ترکمن ؛ این نشست در محل شرکت آب و فاضلاب استان با هدف تسریع در رفع مشکل کمبود آب و حصول اطمینان از تامین آب شرب پایدار در تابستان سال آینده برگزار شد.

🔻امید سقلی فرماندار شهرستان ترکمن با اشاره به اهمیت موضوع آب، بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌های ذیربط برای حل این مشکل تاکید و از تلاش‌های شرکت آب و فاضلاب برای تسریع در روند حفر چاه‌ها قدردانی کرد.

🔻امید سقلی تاکید کرد : کمبود آب می‌تواند به مشکلات زیادی منجر شود و ما تمام تلاشمان را در شهرستان بکار بستیم تا مردم قدرشناس بندرترکمن در شرایطی زندگی کنند که نیازهای اساسی آنها مثل آب شرب رفع شود.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.