پیش بینی اعتبار 2300 میلیون ریالی جهت ساماندهی و امکانات زیرساختی سواحل استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100824کپی به کلیپ‌بورد

پیش بینی اعتبار 2300 میلیون ریالی جهت ساماندهی و امکانات زیرساختی سواحل استان

رییس کمیته اسکان ستاد هماهنگی سواحل استان گلستان گفت: در راستای ساماندهی امکانات زیرساختی گردشگری در سال جاری، مبلغ 2350میلیون ریال ، جهت ساماندهی و امکانات زیرساختی در سواحل استان گلستان پیش بینی شده است.

به گزارش روابط عمومی وامورفرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، قربان عباسی با ذکر این مطلب افزود: محوطه سازی، ساخت سرویس بهداشتی واحداث سکو وآلاچیق و… از اقداماتی است که دراین راستا جهت خدمات دهی به مسافران در نظر گرفته شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان با اشاره به اینکه بندرگز و بندرترکمن از اولویت های احداث هتل دراستان می باشند گفت: دراین راستا، پروژه نگین بندرترکمن از پروژه هایی است که با مبلغ سرمایه 400میلیون دلار و با در نظر گرفتن ساخت 50 ویلا و هتل 5 ستاره درنظرگرفته شده، که امیدواریم تا سال 94 نسبت به اجرای این پروژه اقدام شود.

وی همچنین از وجود 28 منزل استیجاری و همچنین سالن های ورزشی و مدارس ستاد اسکان آموزش وپرورش در شهرستان بندرگز خبرداد که جهت اسکان مسافران تابستانه دراین شهرستان آمادگی دارند.

رییس کمیته اسکان ستاد هماهنگی سواحل استان گلستان افزود: 4 مدرسه در شهرستان بندرگز،3 مدرسه دربندرترکمن ویک مدرسه شبانه روزی در گمیشان توسط آموزش و پرورش در نظر گرفته شده ودر راستای افزایش ماندگاری مسافر در سواحل استان، راه اندازی ورزش های آبی مانند جت اسکی و… توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی موثر خواهد بود.

وی همچنین از احداث و ایجاد کمپ استراحت موقت مسافران به تعداد 10 آلاچیق وسکو به مبلغ 1000 میلیون ریال خبرداد وادامه داد: شهرداری ها به عنوان مسوول طرح سالم سازی نسبت به تهیه بروشور راهنما وتوزیع آن درمبادی ورودی شهرستان اقدام نموده و فرمانداران نیز نسبت به ساماندهی مغازه ها وفروشگاه ها درسواحل استان پیگیری های لازم را به عمل آورند، همچنین تعاملات لازم با مراکز بهداشت جهت بررسی آب های آشامیدنی سالم وجمع آوری زباله ونظارت بر دفع فاضلاب درسواحل استان صورت گیرد.

عباسی اظهار امیدواری کرد: با ساماندهی زیرساخت های گردشگری وبهبود امکانات خدمات دهی دستگاه های طرح اسکان در شهرستان های ساحلی استان، شاهد افزایش ماندگاری ورضایتمندی مسافران در این شهرستان ها باشیم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار بندرترکمن گفت : مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعه‌های خیر و احسان ، مورد اعتماد مردم هستند.
دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان با مردم در مصلی نماز جمعه مسجد قبا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرترکمن؛ نورمحمد جعفری فرماندار شهرستان به همراه جمعی از مسئولان شهرستانی با حضور در مصلی نماز جمعه مسجد قبا به صورت چهره به چهره با مردم دیدار و گفتگو کرد.
رقابت های فوتسال جام فجر ادارات شهرستان ترکمن پایان یافت
این مسابقات به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با همت اداره ورزش و جوانان و هیات فوتبال بندرترکمن برگزار شد.
جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج جوان در بندرترکمن برگزار شد
همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ، جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج به همراه ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری با حضور امام جمعه ، فرماندار ، مسوولان اجرایی و اقشار مختلف مردم بندرترکمن برگزار شد.
یک پایگاه مقاومت بسیج در بازار ماهی فروشان بندرترکمن افتتاح شد
پایگاه مقاومت بسیج حضرت نوح ( ع ) به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نورمحمد جعفری فرماندار ، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرترکمن و جمعی از مسوولان اجرایی و بسیجیان در محل بازار ماهی فروشان این شهر افتتاح شد.
افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه با اعتبار ۸۴۰ میلیارد تومان در بندرترکمن
نور محمد جعفری فرماندار شهرستان بندرترکمن در مراسم گرامیداشت دهه فجر با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه عمرانی و اقتصادی در بندر ترکمن گفت: “اعتبار این پروژه‌ها ۸۴۰ میلیارد تومان است که شامل ۴۲ پروژه اقتصادی با ۵۴۷ میلیارد تومان و ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۹۳ میلیارد تومان می‌شود.”