کاشت نهال در اسکله بندرترکمن توسط فرماندار

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102855کپی به کلیپ‌بورد

به مناسبت 15 اسفند ماه روز درختکاری، چند اصله نهال توسط فرماندار شهرستان ترکمن، معاون فرماندار، بخشدار مرکزی، شهردار و مسئولان شهرستانی غرس گردید.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن، در این مراسم که صبح جمعه 15 اسفند برگزار شد به صورت نمادین تعدادی اصله نهال توسط فرماندار، معاون فرماندار و دوستداران محیط زیست در اسکله بندرترکمن کاشته شد.

مرجان نازقلچی فرماندار شهرستان ترکمن در حاشیه این مراسم گفت: درختان همواره در زندگی بشر موثر بوده اند و با بهره مندی های که عاید بشر نموده اند از ارزش خاصی در بین انسانها قرار دارند.

وی افزود: مردم باید نسبت به گسترش و ترویج این سنت حسنه گام بردارند و تلاش کنند به ازای هر درخت خشکیده که قطع می‌شود، چند درخت جایگزین شود.

کاشت نهال در اسکله بندرترکمن توسط فرماندار

 

کاشت نهال در اسکله بندرترکمن توسط فرماندار

 

کاشت نهال در اسکله بندرترکمن توسط فرماندار

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار بندرترکمن گفت : مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعه‌های خیر و احسان ، مورد اعتماد مردم هستند.
دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان با مردم در مصلی نماز جمعه مسجد قبا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرترکمن؛ نورمحمد جعفری فرماندار شهرستان به همراه جمعی از مسئولان شهرستانی با حضور در مصلی نماز جمعه مسجد قبا به صورت چهره به چهره با مردم دیدار و گفتگو کرد.
رقابت های فوتسال جام فجر ادارات شهرستان ترکمن پایان یافت
این مسابقات به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با همت اداره ورزش و جوانان و هیات فوتبال بندرترکمن برگزار شد.
جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج جوان در بندرترکمن برگزار شد
همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ، جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج به همراه ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری با حضور امام جمعه ، فرماندار ، مسوولان اجرایی و اقشار مختلف مردم بندرترکمن برگزار شد.
یک پایگاه مقاومت بسیج در بازار ماهی فروشان بندرترکمن افتتاح شد
پایگاه مقاومت بسیج حضرت نوح ( ع ) به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نورمحمد جعفری فرماندار ، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرترکمن و جمعی از مسوولان اجرایی و بسیجیان در محل بازار ماهی فروشان این شهر افتتاح شد.
افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه با اعتبار ۸۴۰ میلیارد تومان در بندرترکمن
نور محمد جعفری فرماندار شهرستان بندرترکمن در مراسم گرامیداشت دهه فجر با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه عمرانی و اقتصادی در بندر ترکمن گفت: “اعتبار این پروژه‌ها ۸۴۰ میلیارد تومان است که شامل ۴۲ پروژه اقتصادی با ۵۴۷ میلیارد تومان و ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۹۳ میلیارد تومان می‌شود.”