نشست مسئولان روابط عمومی فرمانداری های غرب استان گلستان بمیزبانی بندرترکمن برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102873کپی به کلیپ‌بورد

نشست مسئولان روابط عمومی فرمانداری های غرب استان گلستان بمیزبانی بندرترکمن برگزار شد

نشست مسئولان روابط عمومی فرمانداری های غرب استان گلستان با حضور مدیرکل روابط عمومی استانداری گلستان در سالن اجتماعات فرمانداری بندرترکمن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ترکمن، مدیر کل روابط عمومی استانداری با تاکید بر جایگاه نقش و اهمیت روابط عمومی ها گفت: روابط عمومی ها پل ارتباطی بین مردم و مسئولین هستند. اگر به روابط عمومی اهمیت داده نشود قطعاً سازمان ها در برقراری ارتباط سازنده و تعامل با مخاطبانشان با مشکلات جدی مواجه خواهند بود.

علی یازرلو تدوین طرح جامع و تفصیلی در حوزه اطلاع رسانی را از ابزار مهم کار دانست و اظهار داشت: در شروع سال جدید باید نقشه توسعه استان را در حوزه های مختلف ترسیم کنیم و برای سال آینده از الان برنامه ریزی های لازم را انجام داده باشیم.

وی خاطرنشان کرد: روابط عمومی ها امروزه یک بخش تشریفاتی نیستند، بلکه قسمتی ضروری از فعالیت‌های اجرایی هر دستگاه هستند لذا جایگاه روابط عمومی در جامعه‌ی ما باید به یک جایگاه ارزشمند تبدیل شود.

مدیر کل روابط عمومی استانداری گلستان گفت: بی شک روابط عمومي‌ها نزدیک‌ترین و همراه ترین حوزه ها به اهداف و چشم اندازهای استراتژیک و برنامه های عملیاتی هر سازمان هستند و در ترسیم خط و مشی موفقیت های آن سازمان نقشی چشمگیر ايفا مي‌كنند.

وی با بیان اینکه روابط عمومی ها نیازمند تحول کیفی در حوزه اطلاع رسانی هستند، خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی روابط عمومی ها نیازمند ارتقاء کیفی وضعیت خود بوده و لزوم هماهنگی جامع و گسترده میان فعالیت های اداره ها و نهادها بیش از گذشته احساس می شود.

وی لزوم برگزاري مستمر و منظم جلسات شوراي هماهنگي روابط عمومي هاي استان را مورد تاكيد قرار داد و افزود: اين شورا مي‌تواند در حصول تصميمات موثر و سازنده و همچنين برنامه ريزي‌هاي اساسي و كاربردي براي ارتقاي سطح كارآمدي روابط عمومي ها موثر واقع شود.

یازرلو بیان داشت: نهاد روابط عمومی مهمترین نهاد در دستگاه هاست. به مسوولیت روابط عمومی یک سازمان باید به‌عنوان یک تخصص وحرفه‌ای که می‌تواند افکار عمومی را شکل دهد، نگاه شود چرا که اطلاع رسانی نیاز به تخصص و تجربه دارد و کوچکترین کاستی در این رابطه می تواند نتایج نامناسبی به همراه داشته باشد.

وی تصریح کرد: مسئولان روابط عمومی از ظرفیت دهیاری ها جهت انعکاس اخبار روستاهای حوزه متبوع خود استفاده شود.

شیرنگی معاون فرماندار شهرستان ترکمن نیز در این جلسه نقش روابط عمومی ها را در ایجاد ارتباط فرهنگی بسیار موثر دانست و افزود: روابط عمومی ها نقش نظارتی غیرحاکمیتی هم برعهده دارند که کار بسیار سخت و دشواری است و شما پرچمدار این عرصه هستید.

صادق شیرنگی گفت: روابط عمومی از جمله اجزای یک مجموعه اداری است که متفاوت با دیگر حوزه ها می باشد. کار روابط عمومی محدود به زمان و مکان نمی باشد و بصورت شبانه روزی است.

معاون فرماندار ترکمن بیان داشت: یک روابط عمومی قوی نقش بسیار مهمی در معرفی سازمان نهاد یا اداره خود دارد.

وی گفت: اطلاع رسانی بموقع، جلوگیری از بحران، اعتمادسازی و … از جمله اهداف مهم روابط عمومی ها می باشد.

در ادامه نیز دیگر مسئولین روابط عمومی فرمانداریهای غرب استان به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.

نشست مسئولان روابط عمومی فرمانداری های غرب استان گلستان بمیزبانی بندرترکمن برگزار شد

 

نشست مسئولان روابط عمومی فرمانداری های غرب استان گلستان بمیزبانی بندرترکمن برگزار شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار بندرترکمن گفت : مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعه‌های خیر و احسان ، مورد اعتماد مردم هستند.
دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان با مردم در مصلی نماز جمعه مسجد قبا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرترکمن؛ نورمحمد جعفری فرماندار شهرستان به همراه جمعی از مسئولان شهرستانی با حضور در مصلی نماز جمعه مسجد قبا به صورت چهره به چهره با مردم دیدار و گفتگو کرد.
رقابت های فوتسال جام فجر ادارات شهرستان ترکمن پایان یافت
این مسابقات به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با همت اداره ورزش و جوانان و هیات فوتبال بندرترکمن برگزار شد.
جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج جوان در بندرترکمن برگزار شد
همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ، جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج به همراه ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری با حضور امام جمعه ، فرماندار ، مسوولان اجرایی و اقشار مختلف مردم بندرترکمن برگزار شد.
یک پایگاه مقاومت بسیج در بازار ماهی فروشان بندرترکمن افتتاح شد
پایگاه مقاومت بسیج حضرت نوح ( ع ) به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نورمحمد جعفری فرماندار ، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرترکمن و جمعی از مسوولان اجرایی و بسیجیان در محل بازار ماهی فروشان این شهر افتتاح شد.
افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه با اعتبار ۸۴۰ میلیارد تومان در بندرترکمن
نور محمد جعفری فرماندار شهرستان بندرترکمن در مراسم گرامیداشت دهه فجر با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه عمرانی و اقتصادی در بندر ترکمن گفت: “اعتبار این پروژه‌ها ۸۴۰ میلیارد تومان است که شامل ۴۲ پروژه اقتصادی با ۵۴۷ میلیارد تومان و ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۹۳ میلیارد تومان می‌شود.”