جلسه هماهنگی برگزاری مانور زلزله و ایمنی 8 آذر برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=105122کپی به کلیپ‌بورد

جلسه هماهنگی برگزاری مانور زلزله و ایمنی 8 آذر برگزار شد

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری ترکمن جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اجرای مانور سراسری زلزله و ایمنی در روز هشتم آذر ماه با حضور شیرنگی معاون فرماندار و مسئولین دستگاههای اجرایی مربوطه در محل این فرمانداری برگزار شد.

شیرنگی معاون فرماندار شهرستان در این جلسه با اشاره به اینکه کشور ما از لحاظ وقوع بلایای طبیعی جزو 10 کشور اول دنیا می باشد گفت: بایستی در بحث پیشگیری و مقابله با بلایای طبیعی همیشه آماده باشیم.

وی تصریح کرد: خطر بالای زلزله در ایران با توجه به شرایط و موقعیت کشور که روی خط زلزله قرار دارد ایجاب می کند از لحاظ آمادگی در برابر زلزله و اقدامات پیشگیرانه توجه ویژه ای داشته باشیم تا در صورت وقوع آن با کمترین خسارات جانی و مالی روبرو شویم.

معاون فرماندار در ادامه اظهار داشت: برای این منظور در مرحله اول متولیان امر باید در زمینه ساخت و سازها دقت لازم را داشته باشند. مقاوم سازی و نظارت بر ساخت وساز ها یک نیاز اساسی و امر مهم است و ناظرین نباید در این امر کوتاهی کنند.

جلسه هماهنگی برگزاری مانور زلزله و ایمنی 8 آذر برگزار شد

 

جلسه هماهنگی برگزاری مانور زلزله و ایمنی 8 آذر برگزار شد

 

جلسه هماهنگی برگزاری مانور زلزله و ایمنی 8 آذر برگزار شد

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار بندرترکمن گفت : مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعه‌های خیر و احسان ، مورد اعتماد مردم هستند.
دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان با مردم در مصلی نماز جمعه مسجد قبا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرترکمن؛ نورمحمد جعفری فرماندار شهرستان به همراه جمعی از مسئولان شهرستانی با حضور در مصلی نماز جمعه مسجد قبا به صورت چهره به چهره با مردم دیدار و گفتگو کرد.
رقابت های فوتسال جام فجر ادارات شهرستان ترکمن پایان یافت
این مسابقات به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با همت اداره ورزش و جوانان و هیات فوتبال بندرترکمن برگزار شد.
جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج جوان در بندرترکمن برگزار شد
همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ، جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج به همراه ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری با حضور امام جمعه ، فرماندار ، مسوولان اجرایی و اقشار مختلف مردم بندرترکمن برگزار شد.
یک پایگاه مقاومت بسیج در بازار ماهی فروشان بندرترکمن افتتاح شد
پایگاه مقاومت بسیج حضرت نوح ( ع ) به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نورمحمد جعفری فرماندار ، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرترکمن و جمعی از مسوولان اجرایی و بسیجیان در محل بازار ماهی فروشان این شهر افتتاح شد.
افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه با اعتبار ۸۴۰ میلیارد تومان در بندرترکمن
نور محمد جعفری فرماندار شهرستان بندرترکمن در مراسم گرامیداشت دهه فجر با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه عمرانی و اقتصادی در بندر ترکمن گفت: “اعتبار این پروژه‌ها ۸۴۰ میلیارد تومان است که شامل ۴۲ پروژه اقتصادی با ۵۴۷ میلیارد تومان و ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۹۳ میلیارد تومان می‌شود.”