دیدار معاون فرماندار ترکمن با مدیر اجرایی طرح آب شیرین کن رعد آب جنوب

دیدار معاون فرماندار ترکمن با مدیر اجرایی طرح آب شیرین کن رعد آب جنوب

 معاون فرماندار ترکمن ضمن ابراز خرسندی از اجرای طرح آب شیرین کن در این شهرستان گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و عدم بارش کافی در طول سال و عدم برخورداری شهرستان ار منابع آبی مناسب از جمله رود، رودخانه، چشمه سار و آب شیرین اجرای چنین طرح هایی کمک بزرگی به رفع مشکل شهرستان است.

وی افزود: بر اساس تعهد شرکت رعدآب جنوب قرار بر این بود که پروژه در دهه فجر سال جاری به بهره برداری برسد که ان شاا.. ما شاهد این موضوع مهم در موعد مقرر باشیم.

شیرنگی در ادامه اظهار داشت: فرهنگ سازی در زمینه صرفه جویی و نحوه مصرف درست آب از مواردی است که همه باید دست به دست داده و آن را در جامعه نهادینه کنیم.

وی تصریح کرد: قطعا آبی که با دستگاههای پیشرفته تصفیه شده و به مردم تحویل داده می شود آبی بسیار با کیفیت و مطلوب و مفید خواهد بود.

در ادامه علیزاده مدیر اجرایی طرح گفت: مدیران استانی همکاری خوبی با شرکت ما داشتند. در روند کار انجامن کار مشکل تغییر کاربری زمین را داشتیم که با پیگیری برطرف شد.

وی افزود: در حال حاضر عملیات ساخت استخر را شروع کردیم و علیرغم تحریمها سفارش دستگاه ها و ماشین الات مورد نیاز را انجام دادیم تا به موقع بتوانیم پروژه را به مرحله بهره برداری برسانیم.

علیزاده تصریح کرد: قرارداد ما 15 ساله و به صورت فاینانس است به همین خاطر تلاش می کنیم و از بهترین و پیشرفته ترین دستگاههای روز دنیا برای استحصال و تحویل آب به مردم استفاده کنیم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.