جلسه اقماری دهیاران بخش سیجوال برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=107881کپی به کلیپ‌بورد

جلسه اقماری دهیاران بخش سیجوال برگزار شد

 جلسه اقماری شهریور ماه دهیاران بخش سیجوال با حضور  ایرجی بخشدار سیجوال، و دهیاران بخش در محل بخشداری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ترکمن؛ ایرجی بخشدار سیجوال با اشاره به فرمايش رهبر معظم انقلاب مبني بر اينكه «فاجعه بسيار تلخ و حيرت انگيز منا نبايد فراموش شود» ، یادی از شهیده مرجان نازقلچی فرماندار فقیده شهرستان ترکمن کرد و از خدمات شایسته وی تقدیر و تشکر نمود.

وی همچنین با تبریک پیشاپیش اعیاد قربان و غدیر در خصوص برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم جشن و سرور و مراسم معنوی دعای عرفه و نماز عید قربان تاکید کرد.

ایرجی در ادامه در خصوص آخرین هماهنگی ها در خصوص برگزاری مسابقات ورزشی با عنوان  “جام روستا قهرمان ” در 5 رشته ورزشی ( فوتسال، والیبال، طناب کشی مردان و طناب کشی و آمادگی جسمانی زنان ) مطالبی را عنوان و تاریخ برگزاری آن را نیز روز پنج شنبه مورخ 18/6/95 اعلام کرد.

وی در پایان نیز از مسائل و مشکلات روستاهای تابعه سخن گفت و سپس در زمینه شناسایی و پیگیری  تخلفات ساختمانی انجام گرفته در سطح روستاهای تابعه، مطالبی را به دهیاران متذکر شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.