جلسه هماهنگی محوطه سازی مسکن مهر آزادی

جلسه هماهنگی محوطه سازی مسکن مهر آزادی

 جلسه ای با موضوع تکمیل محوطه سازی مسکن مهر 200 واحدی آزادی با حضور فیروزی فرماندار، رئیس اداره راه و شهرسازی، شهردار و رئیس شورای شهر بندر ترکمن در محل فرمانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرماندار یشهرستان ترکمن؛ فیروزی فرماندار  با اشاره به وضعیت نامناسب محوطه مسکن مهر آزادی خواستار همکاری دستگاههای حاضر جهت تکمیل آن شد.

در ادامه مهماندوست رئیس راه و شهرسازی گفت: از سوی اداره کل راه و شهرسازی مقدار قیر برای آسفالت محوطه اختصاص داده شده که با همکاری شهرداری بزودی عملیات آسفالت مجموعه 200 واحدی آغاز خواهد شد.

جلسه هماهنگی محوطه سازی مسکن مهر آزادی

 

جلسه هماهنگی محوطه سازی مسکن مهر آزادی

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.