فرماندار شهرستان ترکمن در جلسه کارگروه امور گندم،
آرد و نان شهرستان گفت: کنترل بهداشتی، کیفیت عرضه نان و پیشگیری از احتمال
سودجویی در حوزه آرد و گندم از مهمترین وظایف دستگاه های نظارتی است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛
الیاس هیوه چی فرماندار امروز دوشنبه 26 آبان در جلسه کارگروه امور گندم، آرد و
نان شهرستان که در محل فرمانداری برگزار شد، با تاکید بر نظارت جدی بر نحوه پخت و
عرضه نان با هدف کسب رضایتمندی مردم، بر اجرای برنامه بازرسی مستمر از واحدهای خبازی و کارخانه های تولید آرد بویژه
وضعیت بهداشتی، آموزش کارگران نانوایی، نصب قیمت های جدید انواع نان در دید عمومی
و کنترل جدی سهمیه آرد، ساعات پخت نانوایی ها تاکید کرد.
نصب نرخ های مصوب قیمت انواع نان در دید عمومی،
افزایش بازرسی های تلفیقی بهداشت و صمت، کنترل ساعات پخت و تعداد سهمیه های
واحدهای خبازی و برخورد با هرگونه سودجویی احتمالی از مهمترین مصوبات جلسه بود.