نسخه آزمایشی

زمان اخذ رأي در حوزه انتخابیه «اهواز، باوی، حمیدیه و کارون» تا ساعت ۲۰ تمدید شد/ پایان اخذ رای در استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=123487کپی به کلیپ‌بورد

زمان اخذ رأي در حوزه انتخابیه «اهواز، باوی، حمیدیه و کارون» تا ساعت ۲۰ تمدید شد/ پایان اخذ رای در استان گلستان

 بر اساس اطلاعيه
شماره ۵۰ ستاد انتخابات کشور؛ زمان اخذ رأي در حوزه انتخابیه «اهواز، باوی، حمیدیه
و کارون»به مدت یک ساعت یعنی تا ساعت ۲۰ تمدید شد.
به گزارش پایگاه
اطلاع رسانی وزارت کشور؛ متن کامل اطلاعیه شماره ۵۰  ستاد انتخابات کشور بدین شرح است:
به آگاهي هم ميهنان عزيز مي رساند با توجه به گزارشهاي دريافتي و نظر به موافقت
وزير محترم كشور، به استناد تبصره ۴ ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شوراي اسلامي،
زمان اخذ رأي در حوزه انتخابیه «اهواز، باوی، حمیدیه و کارون»به مدت یک ساعت یعنی
تا ساعت ۲۰ تمدید و در حوزه های انتخابیه «لنجان»، «سمیرم»، «بیجار» و «کردکوی،
ترکمن، بندرگز و گمیشان» در ساعت ۱۹ به اتمام می رسد.
ستاد انتخابات کشور

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

رقابت های فوتسال جام فجر ادارات شهرستان ترکمن پایان یافت
این مسابقات به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با همت اداره ورزش و جوانان و هیات فوتبال بندرترکمن برگزار شد.
جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج جوان در بندرترکمن برگزار شد
همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ، جشن ازدواج آسان ۲۰ زوج به همراه ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری با حضور امام جمعه ، فرماندار ، مسوولان اجرایی و اقشار مختلف مردم بندرترکمن برگزار شد.
یک پایگاه مقاومت بسیج در بازار ماهی فروشان بندرترکمن افتتاح شد
پایگاه مقاومت بسیج حضرت نوح ( ع ) به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نورمحمد جعفری فرماندار ، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرترکمن و جمعی از مسوولان اجرایی و بسیجیان در محل بازار ماهی فروشان این شهر افتتاح شد.
افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه با اعتبار ۸۴۰ میلیارد تومان در بندرترکمن
نور محمد جعفری فرماندار شهرستان بندرترکمن در مراسم گرامیداشت دهه فجر با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۴ پروژه عمرانی و اقتصادی در بندر ترکمن گفت: “اعتبار این پروژه‌ها ۸۴۰ میلیارد تومان است که شامل ۴۲ پروژه اقتصادی با ۵۴۷ میلیارد تومان و ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۹۳ میلیارد تومان می‌شود.”
عبدالعلی کیان مهر در مراسم گرامیداشت دهه فجر و آئین متمرکز افتتاحیه و کلنگ زنی طرح های عمرانی و اقتصادی بندرترکمن با اشاره به ۴۶ سالگی انقلاب اسلامی، تأکید کرد: “ایران امروز به گواه آمارهای بین‌المللی در حوزه‌های امنیت، پزشکی، علم و فناوری، صنعت، کشاورزی، حمل‌ونقل، آموزش و بهداشت پیشرفت‌های چشمگیری داشته است.”
گلزار شهدای بندرترکمن غبارروبی شد
به مناسبت دهه مبارک فجر ، گلزار شهدای بندرترکمن با حضور مسوولان شهرستانی غبارروبی و عطرافشانی شد.