نصب ساعات پخت در دید عمومی و رعایت آن و بهینه سازی محیط نانوائی ها و تشدید بازرسی های مستمر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=124542کپی به کلیپ‌بورد

نصب ساعات پخت در دید عمومی و رعایت آن و بهینه سازی محیط نانوائی ها و تشدید بازرسی های مستمر

 فرماندار شهرستان ترکمن تاکید کرد: نصب ساعات پخت
در دید عمومی و رعایت آن و بهینه سازی محیط نانوائی ها و تشدید بازرسی های مستمر و
برخورد جدی با هرگونه تخلفات احتمالی باید در دستور کار دستگاه های نظارتی و
واحدهای خبازی شهرستان باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛
سیدصادق شیرنگی فرماندار روز یکشنبه 16 آذر در سومین جلسه کارگروه ساماندهی امور
گندم، آرد و نان شهرستان با اشاره به افزایش متقاضیان نان در ایام اخیر و بعضا
تشکیل صف و تجمع در نانوائی ها اظهار کرد: کنترل زمان پخت نان و نصب آن در دید
عمومی، بهینه سازی بهداشت محیط نانوائی ها، افزایش بازرسی های واحدهای خبازی و
برخورد قاطع با هر گونه تخلف احتمالی باید در دستور کار دستگاه های نظارتی امور
آرد و نان باشد.
تشدید اکیب بازرسی متشکل از ادارات صنعت، معدن و
تجارت، بهداشت و درمان و غله بصورت مستمر از نانوائی ها، تسریع در دوگانه سوز کردن
نانوائی ها با توجه به فرارسیدن ایام سرد سال، رعایت مسائل بهداشتی، پیگیری تخصیص
آرد خانه پز برای روستاهای فاقد نانوائی از مهم ترین مصوبات جلسه بود.
 

نصب ساعات پخت در دید عمومی و رعایت آن و بهینه سازی محیط نانوائی ها و تشدید بازرسی های مستمر

 

نصب ساعات پخت در دید عمومی و رعایت آن و بهینه سازی محیط نانوائی ها و تشدید بازرسی های مستمر

 

نصب ساعات پخت در دید عمومی و رعایت آن و بهینه سازی محیط نانوائی ها و تشدید بازرسی های مستمر

 

نصب ساعات پخت در دید عمومی و رعایت آن و بهینه سازی محیط نانوائی ها و تشدید بازرسی های مستمر

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

Skip to content