۹ طرح عمرانی دهیاری های بخش مرکزی بندرترکمن به بهره برداری می رسد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=137623کپی به کلیپ‌بورد

۹ طرح عمرانی دهیاری های بخش مرکزی بندرترکمن به بهره برداری می رسد

بخشدار مرکزی بندرترکمن گفت : در ایام دهه فجر ۹ طرح عمرانی دهیاری روستاهای بخش مرکزی این شهرستان به بهره برداری می رسد.

“محمدابراهیم شربتی” در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیمای مرکز گلستان افزود : اعتبار این طرح ها ۲۲ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال بوده که از محل اعتبارات دهیاری ها تامین شده است.

وی با تبریک چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ، بیان داشت : ۵۰ برنامه متنوع فرهنگی ، هنری ، اجتماعی ، ورزشی و … برای ایام الله دهه فجر در روستاهای بخش مرکزی بندرترکمن پیش بینی شده است .

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.