جمعیت هلال احمر التیام بخش آلام بشری است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=138579کپی به کلیپ‌بورد

جمعیت هلال احمر التیام بخش آلام بشری است

فرماندار بندرترکمن گفت : جمعیت هلال احمر التیام بخش آلام بشری است.

نورمحمد جعفری در گفت و گوی خبری با گرامیداشت ۱۸ اردیبهشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر افزود : امدادگران ، جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر ، انسان هایی مهربان ، فعال و بی ریا هستند و هر جا به این افراد نیاز است با دستهای مهربانی به یاری حادثه دیدگان می شتابند.

وی اظهار کرد : جمعيت هلال احمر يک نهاد مردمی است و بايد روز به روز اين حلقه توسعه يابد.

این مقام مسوول ضمن قدردانی از فعالیت های جمعیت هلال احمر بندرترکمن تصریح كرد : مجموعه هلال احمر در حوادث و بلایا برای یاری همنوعان خود تلاش می كنند و كارشان ارزش بالایی دارد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.