باید در سوارکاری بندرترکمن اقدامات موثرتری انجام شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=138714کپی به کلیپ‌بورد

باید در سوارکاری بندرترکمن اقدامات موثرتری انجام شود

فرماندار بندرترکمن گفت : با توجه به گستردگی و علاقه موجود در رشته سوارکاری ، باید اقدامات موثرتری در شهرستان انجام شود.

نورمحمد جعفری در نشست با رییس هیئت سوارکاری شهرستان ترکمن افزود : توجه به رشته سوارکاری ضروری است و خوشبختانه در چند سال اخیر اقدامات ارزشمندی در بندرترکمن انجام شده است.

وی تاکید کرد : از همه ظرفیت ها برای توسعه صنعت اسب در بندرترکمن استفاده شود.

رییس هیئت سوارکاری بندرترکمن هم در این نشست ضمن قدردانی از حمایت های فرماندار شهرستان ترکمن از آمادگی کامل هیئت برای برگزاری مسابقات کورس بهاره و تابستانه خبر داد.

حاج مرداد کردی افزود : در سال جاری اولین هفته مسابقات کورس بهاره از روز شنبه ۱۹ خرداد آغاز خواهد شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.