دهیاران در راستای برطرف کردن مشکلات ، تلاش مستمر داشته باشند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=140224کپی به کلیپ‌بورد
بخشدار مرکزی بندرترکمن گفت : دهیاران باید در راستای برطرف کردن مشکلات روستا ، تلاش مستمر داشته باشند.

دهیاران در راستای برطرف کردن مشکلات ، تلاش مستمر داشته باشند

بخشدار مرکزی بندرترکمن گفت : دهیاران باید در راستای برطرف کردن مشکلات روستا ، تلاش مستمر داشته باشند.

“محمدابراهیم شربتی” در دومین نشست دهیاران بخش مرکزی شهرستان ترکمن در سال ۱۴۰۴ افزود : هدف اول دهیاران خدمت كردن به مردم روستا باشد و نبايد اين مهم را فراموش كنند.

وی با اشاره به وجود انسجام و هماهنگی و تعامل مناسب دهیاران روستاهای بخش مرکزی بندرترکمن در حوزه های مختلف ، بیان داشت : همه دهیاران بدون توجه به حاشیه ها با تمام توان در روستا در حال خدمت هستند.

بخشدار مرکزی شهرستان ترکمن تاکید کرد : خدمت به مردم باید در همه ابعاد لحاظ شود و در نهایت این اقدام‌ها موجب رشد و پیشرفت روستا خواهد شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.