فرماندار ترکمن : کتابخانه‌ها باید به مراکز پویای فرهنگی تبدیل شوند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=144126کپی به کلیپ‌بورد
فرماندار شهرستان ترکمن، در جلسه انجمن کتابخانه این شهرستان، بر ضرورت تحول در کتابخانه‌ها و تبدیل آن‌ها به مراکز پویای فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری شهرستان ترکمن ؛ در جلسه انجمن کتابخانه این شهرستان که با حضور اعضای انجمن برگزار شد،امید سقلی فرماندار شهرستان ترکمن بر اهمیت ترویج فرهنگ کتابخوانی و حمایت از کتابخانه‌ها تاکید کرد.

🔻فرماندار گفت: هدف ما این است که کتابخانه را به مرکز اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در سطح شهرستان تبدیل کنیم.

🔻وی همچنین از برنامه‌های آتی برای تجهیز کتابخانه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و معرفی کتاب‌های جدید خبر داد.

🔸در این جلسه راهکارهایی برای افزایش سرانه مطالعه در بین جوانان و ارتقای کیفیت خدمات کتابخانه‌ها مطرح شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.