سرپرست فرمانداری شهرستان ترکمن گفت: تمامی برنامه ریزی ها در حوزه آرد و نان شهرستان بایستی در راستای کسب رضایت مردم در تهیه و تسهیل نان مرغوب و با کیفیت باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛ عبدالغفور غراوی
سرپرست فرمانداری روز دوشنبه دوم اسفند در جلسه کارگروه ساماندهی امور گندم آرد
و نان شهرستان اظهار کرد: تمامی برنامه ریزی ها در حوزه آرد و نان شهرستان بایستی
در راستای رضایتمندی مردم شریف در تهیه و تسهیل نان مرغوب و با کیفیت باشد که
لازمه آن تحلیل واقعی وضعیت کنونی، تهیه آمار واقعی، جذب حداکثری سهمیه و نظارت
هوشمند و مستمر فعالیت واحدهای خبازی و کارخانه های تولید آرد است.
وی در ادامه بر مدیریت و
نظارت بر کیفیت، ساعات پخت و پز و نحوه عرضه نان مصرفی مردم در واحدهای خبازی و
همچنین موضوع رعایت شیوه نامه های بهداشتی و واکسیناسیون کامل عوامل پخت و پز نان
تاکید کرد.
تشکیل کمیته کارشناسی تعطیلات واحدهای خبازی جذب حداکثری سهمیه، تهیه
آمار و نقاط مصرفی نان، نظارت هوشمند فعالیت خبازان و رعایت ساعات پخت و پز از
مهمترین مصوبات جلسه بود.