عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

سرپرست فرمانداری ترکمن؛

آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

برای مشاهده تصاویر بصورت اسلایدر، روی یکی از تصاویر کلیک کرده و دکمه Space یا فاصله را از روی کیبرد بفشارید.

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 سرپرست فرمانداری شهرستان ترکمن امروز چهارشنبه 12 شهریور در جلسه کارگروه ساماندهی امور گندم، آرد و نان شهرستان گفت: آموزش، کنترل و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان و کسب رضایت مردم دارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرترکمن؛ سیدصادق شیرنگی سرپرست فرمانداری در این جلسه اظهار کرد: احساس امنیت غذایی مردم شریف شهرستان بویژه نان مرغوب و باکیفیت برای ما بسیار مهم است لذا با تمهیدات کنترلی و حساسیت بهداشتی مناسب در ارتقاء آن تلاش کنیم و با هرگونه مسائل غیرقانونی احتمالی اعم از قاچاق آرد، تعطیلی خودسرانه، عدم رعایت بهداشت محیط و .. بدون تعارف برخورد گردد.
تسریع در رفع معضلات پروانه کسب واحدهای خبازی، تشدید نظارت و بازرسی ها و .. از مهمترین مصوبات این جلسه بودند.
 

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 

 آموزش و استمرار نظارت بر فعالیت ها در بخش آرد و نان، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت نان دارد

 


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : بندرترکمن
  • بازدید : 267
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 4333

نظرات این مطلب :


نام شما
ایمیل شما


سوال : سـه بعلاوه ســه ؟ ( جواب بصورت عدد نوشته شود )
پاسخ :*
کد امنیتی
عکس خوانده نمی شود
کد را وارد کنید

آرشیو

<    «  اردیبهشت 1403  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 37
بازدید دیروز: 361
بازدید ماه:3760
بازدید سال:16805
بازدید کل:2177316