به گزارش روابط عمومی فرمانداری ترکمن ؛ بازرسی و نظارت های مکرر از
واحدهای خبازی شهرستان بندرترکمن و روستاهای تابعه ، جهت بررسی کیفیت نان ،
آرد ، سبوس ، وزن چونه ، موارد بهداشتی نانوایی ها در مورخه های ۶ الی ۹
تیرماه انجام پذیرفت و همچنین دریافت نظرات مردمی در رابطه با عرضه نان
توسط نانواییان و همچنین شناسایی واحدهای متخلف به تعزیرات حکومتی جهت
تشکیل پرونده معرفی شدند.
واحدهای خبازی شهرستان بندرترکمن و روستاهای تابعه ، جهت بررسی کیفیت نان ،
آرد ، سبوس ، وزن چونه ، موارد بهداشتی نانوایی ها در مورخه های ۶ الی ۹
تیرماه انجام پذیرفت و همچنین دریافت نظرات مردمی در رابطه با عرضه نان
توسط نانواییان و همچنین شناسایی واحدهای متخلف به تعزیرات حکومتی جهت
تشکیل پرونده معرفی شدند.