جلسه کارگروه آرد، نان و گندم شهرستان ترکمن صبح
امروز با حضور الیاس هیوه چی سرپرست فرمانداری، معاون فرمانداری، بخشدار مرکزی، رئیس
اتحادیه خبازان و جمعی از مسئولین شهرستانی در محل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان
ترکمن؛ الیاس هیوه چی سرپرست فرمانداری به
لزوم هماهنگیو همکاری اعضا در بهبود کیفیت و مرغوبیت نان و کسب رضایتمندی مردم
تاکید کرد.
گفتنی است در این جلسه پیگیری موارد بهداشتی
نانوایی از جمله استفاده از الک برقی، برخورد با محل های عرضه غیربهداشتی نان،
لزوم جلوگیری از استفاده آرد فاقد سبوس در نانوایی ها و.. مورد بحث و بررسی و
تصویب قرار گرفت.