مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و قیام ۱۵ خرداد در بندرترکمن

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=140493کپی به کلیپ‌بورد
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری بندرترکمن؛ مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی(ره) و قیام ۱۵ خرداد با حضور امید سقلی فرماندار، حجت‌الاسلام شیخی امام جمعه، معاونین، بخشداران، اعضای شورای تأمین و مسئولان اجرایی در مسجد جامع شهرستان برگزار شد.

فرماندار سقلی با بیان اینکه امام خمینی ره به عنوان نماد استقلال، آزادی و جمهوریت در تاریخ ایران و جهان ماندگار خواهد شد، گفت: امام با شعار “نه شرقی، نه غربی” ملت‌ها را از سلطه قدرت‌ها نجات داد و راه عزت را گشود.

وی با اشاره به شرایط سخت دوران قبل از انقلاب افزود: نهضت امام خمینی(ره) در عصری آغاز شد که دنیا به دو قطب شرق و غرب تقسیم شده بود و کشورهای دنیا تحت سلطه آمریکا یا شوروی سابق بود اما نهضت حضرت امام که بر گرفته از مفاهیم الهی بود با ایمان و اسلام ناب محمدی، پرچم مبارزه با استکبار را برافراشت و الگویی برای آزادی‌خواهان شد.گفتنی است در ادامه مراسم حجت‌ الاسلام سلمانیان به عنوان سخنران این مراسم باشکوه به بیان ویژگی های ممتاز امام (ره) پرداخت.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار